Tanszéki munkatársak szereplése az Iskolaszövetség és a Károli Egyetem közös konferenciáján

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Kara és a Magyarországi Szociális Szakemberek Képzéséért Egyesület - közismert nevén az Iskolaszövetség - közös konferenciát rendezett 2015. november 20-án Budapesten, „Helyi tudásokkal felvértezve…” Kutatások és innovatív gyakorlatok a szociális munkában címmel.
Tanszékünk adjunktusa dr. Puli Edit és nyugalmazott tanszékvezetője dr. Budai István - társaikkal közösen - a plenáris ülésen mutatták be kutatásukat, "Felsőfokú szociális képzések Magyarországon" címmel. Ezen két kollégánk "Szakmaközi együttműködés a szociális szolgáltatásokban – gyakorlat és kutatás összefüggéseiben" címmel szekcióelőadást is tartott.
Szintén szekcióelőadást tartott dr. Tóbiás László, tanszékünk docense "Nagyvárosi közösségfejlesztés - egy tanszék melletti alapítvány innovációja tapasztalatai" címmel. Kollégáink és a konferencia többi előadásainak absztraktjai megtalálhatóak itt: http://www.kre.hu/oszk/doc/Helyi_tudasokkal_absztraktfuzet.pdf.
Az előadások alapján készülő cikkekből a konferenciakötet 2016 elején jelenik majd meg, szintén a Károli Gáspár Református Egyetem honlapján.

Kövessen minket a Facebookon is!

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Tantárgyi tematika kereső

Szociális Tanulmányok Tanszék Eseménynaptára

Munkaszüneti nap (nagypéntek) 2020. április 10.
Záróvizsga jelentkezési időszak 2020. április 27. - 2020. május 11.